Látni fogja az eredményeket ezekkel a cikk marketing ötletekkel


A cikkmarketing egyedülálló módja annak, hogy új ügyfeleket szerezzen egy vállalkozás számára. Sokan úgy gondolják, hogy a cikkmarketinget nehéz használni a vállalkozások számára, de ez nagyon egyszerű, ha a megfelelő információkkal rendelkezik, amelyek segítenek Önnek. A következő cikkben található tippek minden szükséges információt megadnak a cikkmarketing használatával kapcsolatban.


Az egyik legnagyobb probléma, amivel a marketingesek a cikk kampányaikkal kapcsolatban találkoznak, hogy nem fejeznek be elég cikket ahhoz, hogy hatást érjenek el. Cikkeinek nem kell hosszúnak lenniük, de nagyon jó minőségűnek kell lenniük. És minél többet ír, és minél több helyre küldi ki őket, annál nagyobb lesz az esélye a sikerre.


Hagyja, hogy az emberek feliratkozzanak a cikkei olvasására. Ha van egy előfizetési szolgáltatása, az remek módja annak, hogy az olvasóit folyamatosan tájékoztassa, ha új cikket ad ki. Engedje meg nekik, hogy feliratkozzanak, hogy e-mail értesítést kapjanak minden alkalommal, amikor új anyagot tesz közzé, és tudja, hogy minden egyes e-maillel visszatérnek.


A blogot tartalmazó cikkmarketing-kampányok esetében a vendégbloggerek felkérése növelheti a forgalmat. Azzal, hogy meghívnak egy elismert bloggert, hogy posztoljon a blogjukba, a hozzáértő cikkforgalmazók friss olvasókat vonzhatnak be, és növelhetik általános expozíciójukat. A vendégblogolás akkor működik a legjobban, ha mind a vendég, mind a házigazda hasznos és megbízható cikkek készítéséről híres.


Amikor megpróbálja értékesíteni cikkeit, mindig emlékezzen arra, hogy az információszolgáltatásnak kell az első helyen állnia. Eladhatja magát, csak ne tegye ezt túl nyilvánvalóvá. Az olvasók olyan dolgokat keresnek, amelyek hasznukra válnak, és ha csak önmagát próbálja eladni, az olvasónak nem lesz haszna.


Vegyen részt annyi fórumon, amennyire ideje van. Ha úgy gondolja, hogy nincs rá ideje, szakítson rá időt. Rengeteg inputot fog kapni arról, hogy mi érdekli az embereket, és ez segíteni fog abban, hogy megtalálja azokat az információkat, amelyeket beilleszthet a marketingcikkeibe.


Iratkozzon fel a versenytársak RSS-feedjére, hogy nyomon követhesse a cikkmarketing versenytársakat. Ugyanazok a funkciók, amelyeket a cikkírók arra használnak, hogy információik eljussanak az olvasókhoz, a rájuk vonatkozó kutatást is gyerekjátékká teszik. A versenytársak által közzétett minden egyes új cikk gyors áttekintése naprakészen tartja az írót a trendi témák és a legújabb stratégiák tekintetében.


Ha valaki más blogjának ír, győződjön meg róla, hogy még mindig az adott piacon belül dolgozik. Ha súlycsökkentő termékeket próbál eladni, nem a legjobb ötlet egy szoftverblogon reklámozni az oldalát Az olvasóközönség egyszerűen más, és előfordulhat, hogy a végén a munkáját feleslegesen pazarolja el.


Az általános információk a cikkmarketinges karrierjének halálát jelenthetik. Bármi, ami túl homályos vagy bizonytalan, csak az olvasók összezavarására szolgál. Például arra biztatja őket, hogy látogassák meg ezt az oldalt, vagy esetleg azt mondja, hogy ez a termék vagy ötlet nem éppen a kedvence? Melyik az? Kerülje a homályosságot a cikkeiben, és így elkerülheti a félreértéseket.


A bullet pointok nagyszerű módja annak, hogy hangsúlyozza bármely termék minőségét, amelyet egy cikken keresztül népszerűsít, de nem szabad túlságosan rájuk támaszkodnia. Cikkeinek továbbra is releváns tartalomra van szükségük, és ha túlságosan a felsoroláspontokra támaszkodik, az úgy tűnik, mintha csak lemásolta volna a gyártó által nyújtott előnyöket.


Ahogyan azt már a cikk bevezetőjében is említettük, a cikkmarketing egyedülálló módja az új ügyfelek megszerzésének. A cikkmarketinget egyetlen vállalkozás számára sem nehéz használni, amennyiben rendelkeznek a megfelelő információkkal. A fenti cikk tippjeinek felhasználásával a cikkmarketinget beépítheti üzleti modelljébe.