Fürdő- Tamási fürdő

Tamási fürdő
Egy nyári melegben hova máshova kívánkozna az ember, mint a Tamási fürdőbe. Mivel Tamási nincs messze  lakóhelyemtől, így oda többször is el-el járjunk egy-egy hétvégén. Ennek épp itt az ideje, hogy erről is legyen egy bejegyzés.

Tamási könnyen és gyorsan megközelíthető bárki számára. A 65-ös főút mentén lehet keresni. A fürdő könnyen megtalálható a Hársfa u. 3. címen, és a fürdő mellett található nagy ingyenes parkoló rengeteg sok autó számára biztosít parkolási lehetőséget ingyen!. Főleg de szerintem távolabbról is szívesen látogatnak el Tamásiba csak a táj és környék szépsége végett.

Korábban csak strand volt, de annyi év után 2011-ben végre elkészült az új fedett épület, ami télen is kiváló kikapcsolódást nyújthat minden kedves látogatónak.

A bejárat felé haladva lehet ezt látni jobb oldalon a régi épületet. Ez a rész a strandhoz tartozik most is. Egy kicsit furcsának tűnik a terület elosztása és elkertelése, de az új épületrésszel azért mégiscsak sokkal jobb, mint az a strand, ahova még kiskoromban jártunk annyiszor.

Bejárat és recepció az új épületrészen található. Az elején úgy választották szét a fürdőterületet, hogy az új épületen és a régi strandbejáraton keresztül is be lehetett menni. Ma csak az új épületen keresztül lehet bemenni.



A recepció nagyon korrekt és tágas, kényelmesen sorba lehet állni. Szerencsére nem lehet rálátni se az öltözőre se a hajat szárítókra, de még a medencékre sem. Recepcióval kapcsolatban minden ok, pont olyan amilyennek lennie kell, hogy a már bejutott vendégek nyugodtan tudják élvezni a fürdést és más kiváló szolgáltatásokat.

Még a beléptető rendszer, ahogy az öltözőszekrény nyitó-záró rendszer is rendben van minden szinten. Az egész úgy sugárzik a kényelmes modern megoldástól. Aki járt máshol fürdőkben és látott már ezt azt, ahogy én is pl.: kulcsot, plasztikkártyát, stb... - az jól tudja, hogy ez a legkényelmesebb módja az öltözőszekrény használatához, no meg a kapuk nyitásához. Gyakorlatilag minden Vízálló, kényelmes is, és könnyen kezelhető. Kell még ennél több?!?

Szépek a szekrények, ahova a fürdés idejére féltve őrzött kincseinket betesszük legtöbbször ugyebár a ruhánkat. Szerencsére van még külön értékmegörzőkabin is a Tamási termálfürdőben.

Az öltöző használata után pedig el is lehet indulni felfedezni a fürdő nyújtotta lehetőségeket reggel 9:00 -től akár este 20:00 vagy 22:00 óráig is.

Az új Tamási fürdő ékessége a kétemeletes teljesen fedett és zárt fürdő a beltéri csúszdával amely a térségben egyedülálló. Az igazat megvalva nem szívesen viszem be a gépet a medencék közelébe, pedig nyoma sincs elázásnak vagy beázásnak bárhol.

A kis medencékben a kellemes langyos vízben ázhatunk és az eltérő vízmagasságokkal ázni is és pancsolni is lehet, de ez leginkább a gyerekeknek és a családoknak kedvező hely.

Ez igazán egy családbarát fürdőhely.

Térkő, takarítás, Ytong, Mar Team Tüzép, iratmegsemmisítő, szórólap tartó, magasnyomású mosó, farsangi álarc, digital marketing, fali kapaszodó

Lampone bútorok online marketing opel chip tuning kreatív webáruház firkabox esküvői dekoráció farsangi álarcok partyparadicsom.hu rozsdamentes fali kapaszkodóÖnbizalom teszt, takarítás, Hollandpázsit, Műfű, iratmegsemmisítő, szórólap tartó, magasnyomású mosó, farsangi álarc, digital marketing, fali kapaszodó

Fatumjewels kapcsolat, íróasztal, beltéri ajtók, Autó kozmetika, eladó Audi A6, műanyag bejárati ajtók, utólagos vízszigetelés, csípő és térdprotézis árak

eljegyzési gyűrű íróasztal akril bútor beltéri ajtók