Mit kell tudni az icentrum iphone szerviz használatáról?


Valószínűleg már tudatában van annak, hogy az icentrum iphone szerviz nem egyszerű telefon. De tudatában vannak-e az új icentrum iphone szerviz tulajdonában lévő titkoknak? A tippek segítenek Önnek szórakozni és jobban megismerkedni az icentrum iphone szerviz szolgáltatással.

Nem kell hozzáadnia a ".com" -et a webcímekhez az icentrum iphone szerviz-be.

Az icentrum iphone szerviz használata során nagyszerű tipp a képek mentése. Egyszerűen érintse meg azt a képet, amelyet néhány másodpercig meg akar menteni, és tartsa lenyomva. A doboz elmentése után ez az idő arra kéri, hogy elmentse a képet.

Az icentrum iphone szerviz lehetővé teszi a saját gyorsbillentyűk és szótár használatát. Használhatja a telefon diktálási funkcióját, ha átírja, amit hangosan mond. A programozás közben könnyen hozzáadhat kifejezéseket és parancsikonokat a telefonhoz. Az Automatikus javítás funkció automatikusan meghatározza a gépelését, amikor különböző kifejezéseket és szavakat ír be.

Ezzel a módszerrel gyorsabban üzenhet. A képernyőn megjelenő másutt megérintve elutasíthatja a szótárszót. Nem kell megérintenie a kis "x" -et, ami a szóban található.

Használja a multimédiát, hogy maximalizálja az icentrum iphone szerviz-et, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.

A dobozok által tervezett webhelyet egy doboz segítségével lehet görgetni az egyes dobozok segítségével. Két ujjas görgetés segítségével görgethet az egész weboldalon.

Amikor megpróbál jegyzeteket vagy e-maileket írni, és nem akarja, hogy zavarják a javaslatok, akkor nem kell megnyomni az X-et, hogy megszabaduljon a javaslattól. Csak érintse meg a képernyőt bárhol, hogy megszüntesse a szavakat.

Ha az icentrum iphone szerviz fel van szerelve a Siri alkalmazással, gondolja át kétszer a Siri használatát. Az Apple tárolja az összes kommunikációt a Siri hangutasításokkal a saját kiszolgálóján. Ez azért történik, hogy segítsen a program beszédfelismerésében, és bár a fájlok állítólag biztonságosak, mindent, amit Sirivel beszélsz, fel lehet jegyezni.

Győződjön meg arról, hogy a firmware frissítve van a firmware-en. Ez egyúttal teszi az icentrum iphone szerviz használhatóságát és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Csak telepítse az iTunes-ot a számítógépére, és húzza rá az icentrum iphone szerviz-t. Használhatja az iCloud platformot is, hogy összekapcsolja az icentrum iphone szervizet az iTunes és az Apple számítógéppel az iCloud segítségével.

Ez segíthet az e-mail címekben vagy az "Útközben". Ez a funkció elérhető a telefon billentyűzet funkciójával.

Az icentrum iphone szerviz naptára egy csodálatos eszköz, amely segít megőrizni a szervezettséget. Ezt az eszközt gyorsan felhasználhatja az események közvetlen hozzáadásával, ahelyett, hogy mindig használná a "+" gombot. Ha a "Nap" nézetben tartózkodik, az egyes órák megérintésével és megnyomásával új események fognak megjelenni. A gyors ütemezéssel több időt fogsz felszabadítani.

A készülék használatakor csak egy kézzel rögzíthet fényképeket. Ilyen módon nem áldozza fel a képek minőségét.

Érintse meg az oldal tetején található sávot. Ez más programokra, például az iTunes listákra is működik.

Egy nagyszerű dolog, amit a icentrum iphone szerviz-el kell csinálnod a Facebook alkalmazás használatával. Sokan ezt ismerik, bár sokan nem veszik észre, mennyire könnyű élvezni az icentrum iphone szerviz.

Előfordulhat, hogy előnyös lehet az akkumulátor használatának kezelésére szolgáló alkalmazás. A kalibrálásról is tájékoztatják Önt, amely optimális szinten tartja az akkumulátort.

Az icentrum iphone szerviz számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, de tudnod kell, hogyan kell kihasználni őket. Az általad olvasott cikk néhány fontos tippet adott neked. Most, hogy ismeri ezeket a tippeket, képesnek kell lennie arra, hogy teljes mértékben élvezze az icentrum iphone szerviz-et. Élvezze, amit a telefon kínál!