Sfaturi și trucuri la cumpărăturile online care vă ajută să economisiți

Milioane de oameni în fiecare zi cumpără online. Vă puteți alătura milioanelor de oameni, chiar dacă ați putea fi reticent să încercați. Odată ce ați înțeles cât de ușor este și cum vă puteți proteja, s-ar putea să descoperiți că preferați cumpărăturile online decât orice alt mod. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să mergi.

Înainte de a cumpăra de la un nou comerciant online, faceți câteva cercetări despre ele. Verificați recenziile online de la alți clienți pentru a vedea cum gestionează articole precum serviciul pentru clienți, transportul și experiența sa generală de cumpărare. De asemenea, puteți verifica BBB pentru a vedea dacă are dispute și dacă acele dispute au fost rezolvate profesional. Încercați să contactați compania prin e-mail și număr de telefon, dacă este postat pentru a pune întrebări despre afacerea sa înainte de a cumpăra ceva.

Când vă bucurați de comoditatea cumpărăturilor frecvente online, este foarte important să continuați să schimbați parolele pe care le utilizați pentru fiecare cont. La fiecare două săptămâni, alcătuiți o nouă parolă direct pentru banca dvs. și site-urile de cumpărături. Utilizați cuvinte abstracte, combinate cu numere și alte caractere impare pentru cele mai puternice parole.

Asigurați-vă că introduceți detaliile de plată pe un site securizat. Căutați „https://” în adresa URL a site-ului de la care încercați să cumpărați ceva. Dacă nu vedeți acest semn sau niciun semn de securitate al unui site, atunci probabil că este o idee bună să nu aveți încredere în acești oameni cu informațiile contului dvs.

Înainte de a merge la un anumit site web pentru a face cumpărături, asigurați-vă că căutați coduri de cupon. Site-urile web precum www.retailmenot.com oferă coduri pe care le puteți introduce atunci când sunteți pe cale să finalizați. Unele dintre aceste coduri de cupon vă vor scoate bani din întreaga achiziție, în timp ce altele vă vor oferi transport redus sau gratuit.

Dacă credeți că veți face o mulțime de achiziții online în viitor, luați în considerare solicitarea unui card de credit separat pe care să îl utilizați numai pentru aceste tranzacții. Este mai ușor să urmăriți toate tranzacțiile dacă acestea sunt singurele elemente enumerate în înregistrările tranzacțiilor acestui card. În plus, nu trebuie să vă faceți griji că fondurile proprii sunt compromise, chiar și temporar, dacă sunteți victima unei fraude.

Aveți grijă unde trimiteți informațiile cardului dvs. de credit. Când faci cumpărături online, folosește întotdeauna site-uri securizate. Acestea sunt site-uri care au luat măsuri pentru a vă proteja informațiile valoroase. Un site web securizat va începe cu HTTPS în loc de HTTP standard. Va exista, de asemenea, o pictogramă blocată, fie în adresă, fie în bara de stare, în funcție de browserul pe care îl utilizați.

Cea mai bună și mai sigură metodă de plată de utilizat atunci când faceți cumpărături online este cardul de credit. În cazul în care se întâmplă nefericirea și cineva obține informațiile dvs. personale, sunteți protejat de Legea Fair Credit Billing. Aceasta înseamnă că puteți combate orice debitări neautorizate de pe cardul dvs. și fără plată atunci când are loc o investigație.

Când faceți cumpărături online, doriți întotdeauna să găsiți cea mai bună ofertă posibilă. O modalitate excelentă de a face acest lucru este să cauți cupon sau coduri promoționale. Puteți găsi aceste coduri pe diferite site-uri web. Căutați un spațiu în timp ce verificați pentru a conecta codurile promoționale. Acest lucru poate ajunge să economisești puțini bani.

Căutați vânzări online majore la mijlocul săptămânii. Cu locații fizice, ai tendința de a vedea mai multe vânzări majore care au loc la sfârșitul săptămânii, cum ar fi vineri. Pentru a concura cu acele vremuri, mulți retaileri online le place să-și mărească vânzările cu câteva zile. Încercați să fiți cu ochii pe site-urile majore ale comercianților online pentru vânzări miercuri, joi și vineri.

S-ar putea să ezitați să începeți cumpărăturile online, dar chiar nu există niciun motiv să fiți. Acesta este un lucru pe care tot mai mulți oameni îl fac, cu un motiv întemeiat. Asigurați-vă că încercați fiecare dintre sfaturile pentru a vă optimiza experiența de cumpărături. S-ar putea să decizi într-o zi că vei face cumpărături doar așa!