Nemzetközi Keresőmarketing Cég keres Budapesti irodájába telemarketinges munkatársat


Az értékesítési csapat a LEGMEGBECSÜLTEBB munkát végzi a cégen belül. Az új kolléga feladata szakmai témájú online (szoftverek, honlapok, digitális kiadványok, szolgáltatások) értékesítése.

Főbb feladatok, munkák telemarketing állás leírása:

 • Kiadó szolgáltatásainak értékesítése telefonon
 • Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel
 • Cégvezetés felé riportálás
 • Megrendelések fogadása
 • Ügyféladat karbantartás

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • Legalább középfokú végzettség
 • Telefonos értékesítésben szerzett legalább 1 - 2 éves tapasztalat
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS-Office)
 • Kiváló kommunikációs készség
 • Kiváló problémamegoldó készség
 • Agilitás, önállóság

Amit kínálunk:

 • Havi alapbér + jutalék már a próbaidő alatt is
 • Kiemelkedő juttatások
 • Hosszú távú, biztos munkalehetőség
 • Rugalmas munkaidő
 • Továbbképzések
 • Kezdés előtt szakmai tréning, felkészítés
 • Fiatal, lelkes csapat
 • Teljes körű szakmai támogatás várja az új munkatársat
 • Angol vagy német nyelv ismerete előnyt jelent

Jelentkezés ezen a telefonszámon: +36 70 629 0690

Bővebb információért kérlek hívd a +36 20 593 8541 -as telefonszámot.

telemarketing állás budapest

Telemarketing állás történet és leírás:


A DM kampányok célja az, hogy célzott közönséghez névre szólóan juttasson el testreszabott információkat, amelytől elsősorban egy adott termék vagy szolgáltatás vásárlásának, fogyasztásának növelését várják. Másik célként kitűzhetik a fogyasztói hűség növelését, vagy hosszabb távú kapcsolat kialakítását, adatbázis építését. A direkt marketing előnye a reklámmal szemben, hogy közvetlen kapcsolatot teremt a célcsoporttal. Hátránya, hogy az ilyen megkeresés egyesekben visszás érzést kelthet.

Az emelt szintű szolgáltatás lényege az, hogy a kampány elindítása előtt felmérjük a célcsoport igényeit, várható reakcióját, a DM-el kapcsolatos viselkedési szokásait. Ezek ismeretében tervezzük meg a DM kampányt, amelynek hatékonysága így messze meghaladhatja a szokásos eredményeket. A kampány befejezése után (elhúzódó kampány esetén a kampány közben is) mérjük a kampány hatását, és ennek eredményéről prezentációt tartunk vagy html alapú, könnyen kezelhető, átlátható formában készítünk összefoglalót. Ebből az összefoglalóból megtudható, hogy a célcsoportot milyen mértékben tudták megszólítani a kampánnyal, mennyit növekedett az ismertség, milyen vásárlási kedvet ébresztettek. Ezen eredmények és a tényleges forgalomnövekedés összevetésével értékeljük a kampány egyes eleminek hatékonyságát, amely tanulságokat beépíthetik a következő kampány tervezésébe, előkészítésébe.

Megfelelő partnerek bevonásával teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a célcsoport meghatározásától a címjegyzékek, levelek, borítékok elkészítésén át a beérkező telefonok és e-mail-ek kezeléséig, feldolgozásáig. A leveleket személyre szólóan készítik el és küldik ki a címekre. A címzést öntapadós címkével vagy ablakos borítékkal oldják meg. A DM kampányt össze lehet kapcsolni nyereményjátékkal is. A visszaérkező küldeményeket, telefonokat, e-mail-eket fogadják, feldolgozzák.

Ennek a komplex szolgáltatásnak az a különlegessége, hogy nem csak a kampány technikai előkészítését és lebonyolítását vállalják, hanem emelt szintű szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek.

Segíteni tudunk a kreatív tervek és marketing stratégia elkészítésében is. 
Sok esetben célszerű a kampányokat a termékre vonatkozó átfogó piackutatás után elindítani, és kombinálni klasszikus marketing kommunikációs, illetve telemarketing kampányokkal. Egy ilyen optimális mix kialakításához készséggel nyújtunk segítséget.
A kutatási és DM adatbázisok és módszerek az eljárás során nem keverednek, azokat egymástól függetlenül kezeljük.
Telemarketing tanácsadás

A telemarketing esetében módszertani szempontból különbséget kell tenni az aktív és a passzív telemarketing között. Aktív telemarketingnek nevezzük azt az akciót, amikor a gyártó, kereskedő vagy szolgáltató keresi meg telefonon, sms-ben, e-mail-ben a célcsoport tagjait, és kéri meg őket bizonyos fajta együttműködésre. Passzív telemarketingnek nevezzük azt, amikor a célcsoport valamilyen más forrásból értesül a gyártó, kereskedő vagy szolgáltató elérhetőségéről, és ő keresi meg a gyártót, kereskedőt vagy szolgáltatót telefonon, sms-ben, e-mail-ben, vagy egy on-line kérdőívet kitöltve.

Aktív telemarketing

Telefonszám vagy e-mail címlista alapján keressük meg a célcsoport tagjait és rövid tájékoztató után felajánlják nekik a vásárlás lehetőségét, vagy meghívják őket egy találkozóra, kérésükre konkrét ajánlatot küldenek nekik. Ennek a módszernek az előnye, hogy akár azonnal lehet értékesíteni, gyors választ kapnak a termékkel kapcsolatos érdeklődés nagyságára. Hátránya, hogy sokan tolakodónak érzik ezt a  megkeresést, nagy az elutasítás aránya. Ennél finomabb módszer, ha csak egy-két szóban mondják el, írjuk le, hogy mit szeretnének eladni, vagy a figyelmükbe ajánlani, és megadják elérhetőségüket. Elérhetőségként megadni legjobb egy zöld számot, vagy egy internetes honlap címét. Ezt a tájékoztatást szinte mindenki meghallgatja, nem érzi a privát szférába való beavatkozásnak.

Passzív telemarketing

A klasszikus marketing kommunikáció fokozásaként elektronikus hírlevelek szerkesztésével és küldésével, valamint internetes kérdőívek szerkesztésével és feldolgozásával is elő lehet segíteni egy-egy kampány vagy kampánysorozat hatékonyságát.
A telemarketinget semmilyen szempontból nem szabad összekeverni magával a piackutatással. Mi abban tudunk segíteni, hogy meghatározzuk a célcsoport igényeit, elvárásait, fogyasztói szokásait, amelyek alapján egy-egy ilyen kampány lebonyolítható.  A kampány lezárása után meg tudjuk mérni annak hatékonyságát, és elemzésünkben rá tudunk világítani a lezajlott kampány erényeire és hibáira.
A tanácsadáson túl - a megfelelő partnerek bevonásával - segítséget tudunk nyújtani a kampány teljes lebonyolításához is. 
A kutatási és telemarketing adatbázisok és módszerek az eljárás során nem keverednek, azokat egymástól függetlenül kezeljük.

Közvélemény-kutatás, telemarketing állás

A közvélemény-kutatás fogalma nagyon szerteágazó, különböző dolgokat takar. Bizonyos esetekben nehéz meghúzni a határt a piackutatás és a közvélemény-kutatás között. 
A közvélemény-kutatás legfontosabb témái: 
a közvéleményt foglalkoztató kérdések 
politikai attitűdök 
értékrend 
aktuális vagy általános gazdasági folyamatok
nonprofit témák 
média
internet
vallás
szabadidő
sport
egészség
kultúra

A telemarketing állás célcsoportot tekintve lehet:

országos, teljes (felnőtt) lakosságra vonatkozó közvélemény-kutatás
helyi, regionális, megyei, településszintű közvélemény-kutatás
adott korcsoportra vonatkozó közvélemény-kutatás
speciálisan meghatározott rétegre vonatkozó (pl. foglalkozás vagy iskolai végzettség alapján definiált csoport) közvélemény-kutatás
Jellegét tekintve lehet:
általános érvényű közvélemény-kutatás (életmód, fogyasztási szokások, munkaerőpiac, vallás) 
adott eseményhez kötődő közvélemény-kutatás (pl. Mars expedíció, iraki háború, EU csatlakozás)
speciális problémát körüljáró közvélemény-kutatás (paraszolvencia, bio-termelés, fegyverviselés)
Leggyakrabban alkalmazott módszerek
Személyes kérdezés
Fókuszcsoportos beszélgetés
Interjú
Telefonos kérdezés
Résztvevő megfigyelés
Sajtófigyelés, elemzés
Módszerek

Könyvesbolt online rendelés személyesen

Könyvesbolt online rendelés: országos kérdezőbiztosi hálózatunk segítségével Magyarország bármely területén képesek vagyunk  lakossági és vállalati személyes kérdezés végzésére. Instruktori rendszerünk többszörösen lefedi az országot, így párhuzamosan több egymástól független vizsgálatot is tudunk végezni.
Nemzetközi kapcsolataink segítségével a szomszédos országok bármelyikében tudunk személyes kérdezés segítségével vizsgálatot végezni akár magyar nyelven, akár az adott ország hivatalos nyelvén.

Minden kutatás megkezdésekor külön eligazítást tartunk az instruktoroknak, illetve a kérdezőknek. Speciális vizsgálatok esetén az adott témakörre szakosodott kérdezőket alkalmazunk, akik külön kiképzésben részesülnek. A kérdőíveket a kérdezőbiztosoktól az instruktorok ellenőrizve veszik át. A terepen utólagos ellenőrzéseket végzünk, szükség esetén javítjuk a kérdőíveket. Ha felmerül a tévedés, vagy csalás gyanúja, teljes körű ellenőrzést végzünk és szükség esetén a kérdőíveket újra kérdeztetjük.

Nagy gondot fordítunk a mintavételi eljárás kiválasztására és a mintavételi szabályok betartására. Ennek  részletes leírása külön fejezetben található.
Telefonos kérdezés

A telefonos kérdezések nem csak abban különböznek a személyes kérdezéstől, hogy a kérdezőbiztos telefonon hívja fel a kérdezettet, és nem megy el személyesen hozzá. Ennél sokkal lényegesebb különbség az, hogy maga a kérdezési szituáció egészen más. Az emberek másképpen reagálnak a két helyzetre, más kérdésekre hajlandók válaszolni, és sokszor ugyanarra a kérdésre is másképpen válaszolnak az egyik vagy a másik szituációban.
Éppen ezért a két módszer közül a kutatni kívánt téma és terjedelem pontos ismeretében lehet csak felelősséggel választani. Ebben a kérdésben soha nem szabad csupán kényelmi vagy anyagi szempontok alapján dönteni.

A telefonos kérdezés mindkét általánosan elterjedt változatát kínáljuk megrendelőinknek.
Hagyományos papír alapú kérdőív segítségével történő telefonos kérdezés.
Jól felszerelt, nagy kapacitással rendelkező Call centerben történő  telefonos kérdezés a jó telemarketing állás egyik előfeltétele.
 
Mindkét módszernek vannak előnyei és hátrányai, az adott téma ismeretében lehet ebben a kérdésben is helyes döntést hozni.
Telefonos kérdezés esetén figyelembe kell venni, hogy Magyarországon nem mindenki rendelkezik telefonnal, és van, akinek csak mobiltelefonja van. Ez leszűkíti azon témák körét, amelyben esély van arra, hogy reprezentatív mintán lehessen telefonos kutatást végezni.

A telefonos kérdezés  mintáját, illetve a mintakeretet a megrendelő biztosítja vagy mi készítjük el a megfelelő adatbázisokból a kutatás témájához és céljához alkalmazkodva. Ezzel részletesebben a mintavétel fejezetben foglalkozunk.
A telefonos kutatás nagyon jól használható gyorsvizsgálatokhoz, vállalati kutatásokhoz, olyan célcsoportok esetében, akiknek biztosan van telefonjuk, a távközlési témájú kutatásokhoz, stb.


Telemarketing állás Budapest lap teteje